Contacten ophalen naar de HTC One V
AAN DE SLAG

Contacten ophalen naar de HTC One V

Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen op de HTC One V.
Synchroniseren met je computer Synchroniseer de contacten van de oude telefoon met je computer en gebruik vervolgens HTC Sync of HTC Sync Manager om de HTC One V met de contacten van Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacten op de computer te synchroniseren.
Gmail Google-contacten worden in de HTC One V geïmporteerd nadat je je op je Google-account hebt aangemeld. Je kunt ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen vanuit de HTC One V.
Accounts voor sociale netwerken Meld je aan bij je favoriete sociale netwerken om daar contactgegevens uit te importeren.
Telefooncontacten Je kunt kiezen om contacten rechtstreeks op de HTC One V te maken en op te slaan of om bestaande contacten van je oude telefoon over te zetten.
SIM-kaart Kopieer al je simcontacten van de SIM-kaart naar de HTC One V.
Microsoft Exchange ActiveSync Je HTC One V synchroniseert de contacten van je werk vanuit de Microsoft Exchange ActiveSync-server op je werkplek.
Overdragen Gebruik de applicatie Overdragen om niet alleen je contacten maar ook de agenda en SMS-berichten van je oude telefoon naar de HTC One V over te brengen.

Contacten vanaf je oude telefoon overzetten

Eenvoudig contacten vanaf je oude telefoon overzetten naar de HTC One V via Bluetooth. Afhankelijk van het model van de oude telefoon, kun je ook andere soorten gegevens overzetten naar de HTC One V, zoals sms'jes en items in de agenda.
  1. Tik in het beginscherm op > Overzetten.
  2. Tik op Volgende om te beginnen.
  3. Selecteer de naam en het model van de oude telefoon.
  4. Schakel op de oude telefoon Bluetooth in, maak de telefoon zichtbaar en volg de aanwijzingen op het scherm.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-v