De HTC One V de eerste keer instellen

Als je de HTC One V voor het eerst inschakelt, wordt je gevraagd hem in te stellen.
Volg de aanwijzingen op het scherm waarna je er in geen tijd mee aan de slag kunt.
Opmerking: Een paar opties die verbinding met internet moeten maken zoals op locaties gebaseerde diensten en automatisch synchroniseren van je online-accounts kunnen extra kosten opleveren. Geen probleem. Je kunt ze later in Instellingen in- of uitschakelen.

Als de HTC One V is opgestart, zie je in bepaalde schermen (zoals in het beginscherm) sneltips die je begeleiden in het gebruik van de HTC One V. De tips voor een bepaald scherm worden niet opnieuw weergeven zodra je ze hebt gesloten.

Om de sneltips opnieuw te bekijken, schuif je het Meldingenvenster open, en tikt vervolgens op > Info > Help > Alle sneltips weergeven.