Groepsgewijs importeren van alle muziek, foto's en video's van je telefoon
Instellingen & Services

Groepsgewijs importeren van alle muziek, foto's en video's van je telefoon

Je kunt HTC Sync Manager instellen om groepsgewijs alle mediabestanden van je telefoon automatisch op je computer te importeren. Als je al een groepsgewijze import hebt gemaakt, controleert HTC Sync Manager op nieuwe media en importeert het alleen deze.
  1. Sluit je telefoon aan op de computer.
  2. Als je HTC-telefoon zowel over telefoonopslag als een geheugenkaart beschikt, klik je op Meer > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN en kies je naar welke opslag je wilt importeren.
  3. Klik om alle muziek te importeren op Muziek > INSTELLINGEN en selecteer vervolgens Copy all music from phone (Alle muziek van de telefoon kopiëren).
  4. Klik om alle foto's en video's te importeren op Galerij > INSTELLINGEN en selecteer Automatisch foto's en video's van de telefoon importeren.
    Tip: Selecteer Foto's en video's na importeren van telefoon verwijderen als je de foto's en video's na de overdracht van je telefoon wilt verwijderen.
  5. Klik op als dit de eerste keer is dat je groepsgewijs importeert. Om HTC Sync Manager toe te staan de volgende keer automatisch bestanden te importeren en te synchroniseren, klik je op Begin > SYNCHRONISATIE-INSTELLINGEN en selecteer je Automatisch synchroniseren als de telefoon verbinding maakt.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-sv