De koppelingen naar SkyDrive-bestanden via e-mail sturen

Om via e-mail bestanden te delen die zijn opgeslagen in SkyDrive, hoef je ze niet te downloaden en aan je bericht toe te voegen. Met de applicatie Mail kun je gemakkelijk de koppelingen naar je SkyDrive-bestanden opnemen en in je e-mail versturen.
  1. Open de app Mail.
  2. Als je meerdere e-mailaccounts hebt, kies je een account die je wilt gebruiken.
  3. Maak een nieuw e-mailbericht en vul de ontvangers in, of beantwoord een e-mail.
  4. Je kunt:
    • Tik op > Document en kies een documenttype.
    • Tik op > Bestand als je een bestandtype wilt selecteren.
  5. Tik op SkyDrive.
  6. Open de map die de gewenste bestanden bevat en selecteer de bestanden die je wilt delen.
  7. Tik op OK.

De koppelingen van de geselecteerde bestanden zijn aan je e-mailbericht toegevoegd.

8. Tik op .