COMMUNICATIE
Een alarmnummer bellen
COMMUNICATIE

Een alarmnummer bellen

In sommige gebieden kun je vanaf je HTC One SV noodoproepen plaatsen ook als je geen SIM-kaart hebt geplaatst of als deze is geblokkeerd.

Belangrijk: Als je geen netwerksignaal hebt, kun je geen noodoproep plaatsen.
  1. Open de app Telefoon.
  2. Vorm het nummer van de plaatselijke nooddiensten en druk op Bellen.
Tip: Als je het wachtwoord of het vergrendelpatroon hebt ingesteld maar vergeten hebt, kun je nog steeds alarmnummers bellen door in het scherm op Noodoproep te tikken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-sv