De software van je telefoon bijwerken

Je HTC One SV kan controleren en je vervolgens waarschuwen als er een nieuwe update is. Je kunt ook handmatig controleren of er een update beschikbaar is.

Een software-update installeren

Als de internetverbinding actief is en er is een nieuwe software-update beschikbaar, verschijnt het update-pictogram op de statusbalk.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de systeemupdatemelding.
  2. Als je de update niet wilt downloaden met je gegevensverbinding, selecteer je Alleen bijwerken over Wi-Fi.
  3. Tik op Downloaden.
  4. Selecteer na afloop van het downloaden Nu installeren en tik op OK.

Na het bijwerken herstart de HTC One SV.

Een update voor een applicatie installeren.

Als de internetverbinding actief is en er is een nieuwe update beschikbaar voor een van de apps van HTC of je mobiele aanbieder, verschijnt het update-pictogram op de statusbalk.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de updatemelding.

Het scherm Updates opent met de lijst van applicatie-updates die geïnstalleerd kan worden.

2. Tik op een item om de details te bekijken en tik op .
  3. Tik op Installeren als je klaar bent met het bekijken van de updates. Mogelijk verschijnt de vraag om de HTC One SV te herstarten.

Handmatig controleren op updates

1. Ga naar Instellingen en tik op Info.
  2. Zie Software updates. HTC One SV controleert of updates beschikbaar zijn.
Opmerking: Als je geen internetverbinding hebt, wordt je gevraagd om mobiele gegevens in te schakelen of verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk. Tik nadat je verbonden bent op Nu controleren om op updates te controleren.