Contacten en andere inhoud naar de HTC One SV halen
AAN DE SLAG

Contacten en andere inhoud naar de HTC One SV halen

Behalve het HTC-hulpprogramma voor overzetten zijn er ook andere manieren waarop je contacten en andere inhoud kunt toevoegen aan je HTC One SV.
Synchroniseren met je computer

Gebruik HTC Sync Manager om contacten, documenten, afspeellijsten enzovoort te synchroniseren tussen de HTC One SV en je Windows of Mac OS-computer.

Je kunt dit ook gebruiken om contacten, berichten en andere inhoud over te zetten van een iPhone naar je computer, en daarna naar je HTC One SV.

Gmail Google-contacten worden naar je HTC One SV geïmporteerd nadat je je bij je Google-account hebt aangemeld. Je kunt ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen vanuit je HTC One SV.
Accounts voor sociale netwerken Meld je aan bij je favoriete sociale netwerken om daar contactgegevens mee te synchroniseren.
Microsoft Exchange ActiveSync Je HTC One SV synchroniseert de contacten van je werk vanuit de Microsoft Exchange ActiveSync-server op je werkplek.
Telefooncontacten Je kunt lokaal contacten maken op de HTC One SV als je ze liever niet in je online-accounts opslaat.
SIM-kaart Kopieer al je simcontacten van de SIM-kaart naar de HTC One SV.

*Voer hier commentaar in ...
htc-one-sv
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-people-get_contacts_to_phone