HTC One SV

1. TERUG
  2. BEGIN
  3. USB-aansluiting
  4. RECENTE APPS (kan worden in gesteld in Instellingen om het menu te openen)
  5. VOLUME
  6. Notification LED
  7. Frontcamera
  8. Nabijheidssensor
  9. AAN/UIT
  10. 3,5mm headset aansluiting
Belangrijk:
  • Als je een schermbescherming wilt gebruiken, moet je de nabijheidssensor niet afdekken. Koop een schermbeschermer die ontworpen is voor de HTC One SV.
  • De HTC One SV biedt je ingebouwde telefoonopslag zodat je meteen foto's en video's kunt maken of bestanden kopiëren. Om de opslag te vergroten zodat je meer media en bestanden kunt opslaan, moet je een opslagkaart kopen en plaatsen.
  • De HTC One SV is leverbaar in een versie voor alleen 3G of 3G en LTE, afhankelijk van de ondersteuning die de gekochte telefoon en de mobiele aanbieder ondersteunen. Je hebt een LTE-abonnement nodig om het 4G/LTE-netwerk van je aanbieder te kunnen gebruiken voor gesprekken en gegevensdiensten. Neem contact op met je mobiele netwerkaanbieder voor meer details.