De HTC Flyer resetten

Zet de fabrieksinstellingen terug om de oorspronkelijke staat van de HTC Flyer te herstellen zoals deze was voor u hem voor het eerst inschakelde.

Als u uw HTC Flyer weggeeft of de HTC Flyer heeft een probleem dat u niet kunt oplossen, kunt u de fabrieksinstellingen terugzetten (ook wel harde reset genoemd). Het terugzetten van de fabrieksinstellingen is niet iets dat u zomaar even moet doen. Al uw gegevens en aangepaste instellingen worden definitief verwijderd, evenals alle toepassingen die u hebt gedownload en geïnstalleerd. Maak een back-up van alle gegevens en bestanden die u wilt bewaren voordat u de fabrieksinstellingen terugzet.

Via instellingen de fabrieksgegevens herstellen

De handigste manier om de fabrieksinstellingen terug te zetten is via de instellingen.

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Opslag > Terugzetten op fabrieksinstellingen
  3. Tik op Tablet resetten en vervolgens op Alles wissen.

Fabrieksgegevens herstellen met de tabletknoppen

Als u de HTC Flyer niet kunt inschakelen of u hebt geen toegang tot de telefooninstellingen, kunt u de fabrieksgegevens ook met de knoppen op de HTC Flyer herstellen.

Belangrijk: De optie Snel opstarten in Instellingen > Energie mag niet geselecteerd zijn.
  1. Houd de knop Volume omlaag ingedrukt en druk even de AAN/UIT-knop in.
  2. Wacht tot het scherm met de 3 Android-afbeeldingen verschijnt en laat vervolgens de toets Volume omlaag los.
  3. Druk op Volume omlaag om FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN te kiezen en druk vervolgens op AAN/UIT.