Software-updates

Regelmatig zijn updates voor de systeemsoftware van uw HTC Flyer beschikbaar. Uw HTC Flyer kan dit controleren en u vervolgens waarschuwen als er een nieuwe update is. Daarna kunt u de software-update met de Wi-Fi- of gegevensverbinding downloaden en installeren. U kunt ook handmatig controleren of er een software-update beschikbaar is.

Afhankelijk van het type update kan deze alle persoonlijke gegevens en aangepaste instellingen wissen en ook door u geïnstalleerde programma's verwijderen. Controleer of u een back-up hebt gemaakt van de gegevens en bestanden die u wilt bewaren.

Opmerking: Voor het automatisch controleren en downloaden van software-updates kunnen extra kosten aangerekend worden.

Een update installeren

Zorg er voor dat in de HTC Flyer een geheugenkaart geplaatst is. De update wordt naar de geheugenkaart gedownload.
  1. Voer een van de volgende acties uit nadat de HTC Flyer een software update heeft ontvangen:
    • Als het scherm van de telefoon is ingeschakeld en u gebruikt geen toepassingen, verschijnt het dialoogvenster Systeemsoftware update installeren op het scherm. Selecteer Nu installeren en tik op OK.
    • Als het dialoogvenster niet verschijnt, moet u in de statusbalk kijken of daar een pictogram met een update-melding staat. Open het meldingenvenster als u het pictogram ziet en tik op het update-bericht.
  2. Wacht tot de update is gedownload en installeer deze op de HTC Flyer. Als de update gereed is, herstart de HTC Flyer automatisch.

Handmatig controleren op updates

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Info over tablet > Software updates > Nu controleren.