Uw HTC Flyer beschermen met een schermvergrendelpatroon, PIN-code of wachtwoord

Uw HTC Flyer beschermen met een schermvergrendelpatroon, PIN-code of wachtwoord

Bescherm uw persoonlijke informatie en voorkom dat anderen uw HTC Flyer zonder uw toestemming gebruiken door een wachtwoord, een PIN-code of een vergrendelpatroon in te stellen.

Het wachtwoord wordt elke keer gevraagd als u uw HTC Flyer inschakelt of als deze gedurende een bepaalde periode niets heeft gedaan.

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Beveiliging > Configure lock screen (Vergrendelscherm instellen).
  3. Tik op een van de volgende onderdelen:
    Uit Schakel het vergrendelscherm uit.
    Not secured (Niet beveiligd) Schakel de eerder gemaakte schermvergrendeling uit.
    Patroon Stel een patroon voor schermvergrendeling in door de aanwijzingen op het scherm te volgen.
    PIN-code Leg een numeriek wachtwoord vast van minimaal vier cijfers.
    Wachtwoord Leg een alfanumeriek wachtwoord vast.
  4. Tik in het scherm Beveiliging op Tablet vergrendelen na en geef op na hoeveel tijd zonder activiteit het scherm vergrendeld moet worden.
    Tip: U kunt ook Zichtbaar patroon gebruikenof Zichtbare wachtwoorden in het scherm Beveiliging uitschakelen als u niet wilt dat uw schermpatroon wordt weergegeven terwijl u dat op het scherm tekent.

De schermvergrendeling wijzigen

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Beveiliging > Vergrendelscherm instellen.
  3. Voer de huidige schermvergrendeling in om te bevestigen dat u deze wilt wijzigen.
  4. Selecteer een ander type schermvergrendeling en voer het nieuwe patroon, PIN-code of wachtwoord in. Of tik op Niet beveiligd als u geen schermvergrendeling wilt gebruiken.

Het vergrendelpatroon of wachtwoord vergeten?

Als u het vergrendelpatroon, de PIN-code of het wachtwoord niet meer weet, kunt u tot vijf maal proberen om de HTC Flyer te ontgrendelen.

Als dat mislukt, kunt u de HTC Flyer ontgrendelen door de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Google-account te typen.

1. Voer het vergrendelpatroon of wachtwoord in op het ontgrendelscherm.
  2. Tik na de vijfde poging en de vraag om 30 seconden te wachten op OK.
  3. Als het beeldscherm uitschakelt, drukt u op de knop AAN/UIT om het weer in te schakelen, waarna u het scherm ontgrendelt.
  4. Klik op de knop Wachtwoord vergeten? of Patroon vergeten? wanneer deze verschijnt.
  5. Typ uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord en tik op Aanmelden.