Een Bluetooth-apparaat ontkoppelen of de verbinding verbreken

Een Bluetooth-apparaat ontkoppelen of de verbinding verbreken

De verbinding met een Bluetooth-apparaat verbreken

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Draadloze bediening > Bluetooth-instellingen..
  3. Houdt in het vak Gepaarde-apparaten het apparaat ingedrukt waarmee u de verbinding wilt verbreken.
  4. Tik op Verbinding verbreken.

Een Bluetooth-apparaat ontkoppelen

U kunt uw HTC Flyer zijn koppelingsinformatie voor een ander Bluetooth-apparaat laten vergeten. Mogelijk moet u daarna weer een wachtwoord invoern of bevestigen als u opnieuw verbinding wilt maken.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Draadloze bediening > Bluetooth-instellingen..
  3. Tik in de sectie Gepaarde apparaten op het gepaarde apparaat om dit te verbinden of de verbinding te verbreken.
  4. Tik op en tik op Koppeling verbreken om de koppeling met het Bluetooth-apparaat te verbreken.