Met documenten werken

Moet u een rapport aanpassen terwijl u onderweg bent? Gebruik Polaris Office om eenvoudig Microsoft Office Word (.doc en .docx), Microsoft Office Excel (.xls en .xlsx), Microsoft Office PowerPoint (.ppt, .pps en .pptx), en bestanden met platte tekst (.txt) weer te geven en te bewerken.

Een document bekijken

1. Tik in het beginscherm op > Polaris Office.
  2. Tik op het hoofdscherm van Polaris Office op het bestand dat u wilt openen.
  3. Schuif omhoog en omlaag om te pannen of om door de pagina's van het bestand te bladeren.
  4. Spreid uw duim en wijsvinger uit of breng ze naar elkaar toe over de pagina om in of uit te zoomen.
  5. Tik op voor opties voor het opslaan of arfdrukken van het bestand, en meer.

Een nieuw document maken

1. Tik in het beginscherm op > Polaris Office.
  2. Tik op > Nieuw.
  3. Selecteer het bestandstype dat u wilt maken.
  4. Begin te typen.
  5. Tik als u klaar bent op > Opslaan als om het nieuwe document op te slaan.

Een document bewerken

1. Tik in het beginscherm op > Polaris Office.
  2. Tik op het hoofdscherm van Polaris Office op het bestand dat u wilt bewerken.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als het bestand een Microsoft Office Word-document, een Microsoft Office PowerPoint-presentatie of een document met platte tekst is, drukt u op Bewerken.
    • Als uw bestand een Microsoft Office Excel-document is, tikt u in een cel en voert u de wijzigingen in het tekstvak in. Tik op een tab onderaan het scherm om een ander werkblad te kiezen.
  4. Als u klaar bent met het aanbrengen van uw wijzigingen, tikt u op en tikt u op Opslaan of op Opslaan als.