Synchroniseren met een Google-account

Na aanmelding bij uw Google account kunt u synchroniseren Gmail en uw Google contacten en agenda's tussen uw HTC Flyer en het web. U moet u ook bij een Google account aanmelden om Google apps te gebruiken zoals Google Talk ™ en Android Market.
Opmerking: Als u het toevoegen van een Google account hebt overgeslagen toen u de HTC Flyer voor het eerst hebt ingesteld, kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van een aantal Google apps. Als deze problemen blijven terugkeren, moet u mogelijk de fabrieksinstellingen van uw HTC Flyer terugzetten en uw Google accountgegevens invoeren als u de HTC Flyer opnieuw instelt.

Extra Google-accounts toevoegen

U kunt meer dan een Google-account toevoegen Maar alleen van de eerste Google Account waarbij u zich aanmeldt, wordt een back-up gemaakt op de Google servers. De meeste Google-diensten gebruiken alleen de eerste Google-account die u hebt toegevoegd. Mogelijk moet u handmatig de Google Account selecteren die u voor deze toepassingen wilt gebruiken.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Accounts en synchroniseren.
  3. Tik op > Google Accounts.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij een account of om een nieuwe account te maken.

Uw Google wachtwoord vergeten?

Als u het wachtwoord van uw Google-account niet meer weet, kunt u het proberen terug te halen door naar de website van Google te gaan.
  1. Open op de HTC Flyer of op uw computer uw webbrowser en ga naar https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Typ het e-mailadres of de gebruikersnaam waarmee u zich bij uw Google-account aanmeldt en klik op Verzenden.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw wachtwoord terug te zetten.
Als u geen alternatief e-mailadres hebt of u kunt de e-mailaccount niet openen die u gebruikt hebt voor het maken van uw Google-account, kunt u na 24 uur uw Google-account resetten door de beveiligingsvraag voor wachtwoordherstel te beantwoorden.