Video kijken

Tik terwijl u door een album bladert op een video om deze af te spelen.
  • Gebruik de knoppen op het scherm om de video af te spelen, te pauzeren of te stoppen.
  • Tik op of om de video terug of snel vooruit te spoelen.
  • Tik voor een betere audio-ervaring op om SRS in te schakelen. (Niet beschikbaar bij gebruik van een Bluetooth headset.)
  • Als u een bedrade of Bluetooth headset hebt aangesloten, tikt u tweemaal op om naar HTC 5.1 surround te gaan.
  • Tik op om te wisselen tussen volledig scherm en best passend.