Na het opnemen

Na de opname verschijnt het Controlescherm en toont de foto of het eerste beeld van de video die u juist heeft vastgelegd. Tik op de knoppen op het scherm om te kiezen wat u vervolgens wilt doen.
Teruggaan naar het zoekerscherm.
De foto of video verwijderen
Stuur de foto of video naar een ander apparaat of naar uw computer met Bluetooth, e-mail of via een sociaal netwerk waarheen u het uploadt.
Selecteer hoe u de foto wilt gebruiken, bijvoorbeeld als achtergrond
Bekijk de video.