Markeren en tekenen in toepassingen waarin de pen is geïntegreerd

Markeren en tekenen in toepassingen waarin de pen is geïntegreerd

Open een document of foto in een toepassing waarin de pen geïntegreerd is en markeer woorden of teken er overheen.

Tekst markeren

1. Open een van de volgende bestanden:
    • Een Word-document in Polaris Office
    • Een PDF document in PDF Viewer
  2. Zoek de tekst op die u wilt markeren.
  3. Houd de MARKEERPEN-knop van de pen ingedrukt en markeer de zin of zinsdeel. Laat de MARKEERPEN-knop pas los als u klaar bent.
    Opmerking: Welke pentypes beschikbaar zijn, is afhankelijk van de toepassing die u gebruikt.
  4. Om de markeerkleur te wijzigen, tikt u met uw vinger op de gemarkeerde tekst en selecteert u een kleur in het optiemenu.
Tip: Om de markering te verwijderen, tikt u met uw vinger op de tekst en tikt u o > Demarkeren.

Over tekst tekenen

1. Open een van de volgende bestanden:
    • Een Word-document in Polaris Office
    • Een PDF document in PDF Viewer
  2. Ga naar het deel waar u uw handtekening wilt plaatsen of over tekst wilt tekenen.
  3. Gebruik de tabletpen om te ondertekenen of tekenen.
    Opmerking: Welke pentypes beschikbaar zijn, is afhankelijk van de toepassing die u gebruikt.

Op een foto tekenen

1. Tik in het scherm Albums van Galerij op een album.
  2. Tik op een foto om deze in de modus Volledig scherm te bekijken.
  3. Gebruik de tabletpen om over de foto te tekenen.
  4. Tik op om de veranderingen toe te passen.
    Een pictogram van een pen verschijnt op de miniatuur van de foto om aan te geven dat u deze foto bewerkt hebt.
    Tip: Uw penstreken worden opgeslagen als aparte laag over de foto, zodat u deze altijd kunt verwijderen. Om penstreken te verwijderen, opent u de Galerij en bekijkt u de foto op het volledige scherm. Gebruik de tabletpen als gum of tik op in het palet Penopties om alle penstreken te verwijderen.
U kunt afbeeldingen van uw foto gecombineerd met uw kuntstwerk ook via e-mail of Bluetooth verzenden, of ze met uw vrienden delen op sociale netwerken.