Over de tablet-pen

Of het nu voor werk of spelen is, we hebben iets zo gewoons en toch bruikbaars als een pen naadloos op uw mobiele ervaring laten aansluiten. Gebruik op de HTC Flyer de tablet-pen om aantekeningen te maken, plaatjes te tekenen, contracten te ondertekenen, enzvovoort.
Opmerking: In sommige gebieden wordt de pen mogelijk niet meegeleverd. Neem met uw dienstverlener of verkoper contact op voor details over het aankopen van de pen.
1 Batterijklep Open de dop als u de batterij van de pen wilt vervangen.
2 Knop GUM Wis de penstreken op het actuele scherm.
3 Knop MARKEERPEN Hiermee markeert u tekst in toepassingen die de pen ondersteunen.
4 Pen-uiteinde Dit kan worden vervangen als het breekt of verslijt.

Een batterij in de pen steken

Voordat u met de tablet-pen aan de slag gaat, moet u eerst de meegeleverde AAAA-batterij plaatsen. Na enige tijd moet u de batterij van de pen vervangen als u vindt dat de HTC Flyer niet goed op de pen reageert.
  1. Draai de batterijdop linksom tot hij los komt van de pen en verwijder hem.
  2. Steek een nieuwe batterij in de pen met de positieve pool eerst.
  3. Plaats de batterijdop terug op de tabletpen en draai hem naar rechts tot hij vastklikt.

Wat uw tablet-pen kan doen

U kunt de tabletpen gebruiken om te schrijven, tekenen, markeren en andere dingen die u met een gewone pen op papier kunt doen. U kunt de tabletpen ook gebruiken om over de HTC Flyer te navigeren, bijvoorbeeld als u naar een ander scherm wilt schuiven, door een webpagina bladeren, of onderdelen op het scherm wilt selecteren.

Als u met de tabletpen op tikt, verschijnt het palet Penopties, waar u kunt kiezen uit een reeks pentypes, lijnen en kleuren. Hier zijn een paar pennen en streken die u kunt gebruiken:

1 Potlood
2 Kleurpotlood
3 Ballpoint
4 Verfkwast
5 Kalligrafie-pen
6 Markeerstift
7 Markeerstift
8 Gum

Wat moet ik doen als de punt van de pen beschadigt?

Als de punt van uw tabletpen breekt of verslijt, moet u de penpunt vervangen om te voorkomen dat u het scherm krast. Neem contact op met uw service-provider of leverancier over de aanschaf van een vervangende punt.