Informatie controleren over de HTC Flyer

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Info over tablet.
  3. Selecteer een van de volgende onderdelen:
    Software-updates Schakel de optie voor het automatisch controleren op software-updates voor uw HTC Flyer in of uit. U kunt ook op Nu controleren tikken om handmatig naar softwareupdates te zoeken.
    Vertel het aan HTC Schakel Tell HTC in of uit. Wanneer dit is ingeschakeld, helpt u ons doordat we merken of uw HTC Flyer een technisch probleem heeft. U kunt ook kiezen wanneer u foutrapporten wilt sturen.
    Netwerk Informatie controleren over uw mobiele netwerk en de servicestatus.
    Identiteit tablet Informatie controleren over de HTC Flyer
    Batterij Informatie bekijken over de batterij zoals het huidige energieniveau, de status, en welke programma's de batterij gebruiken.
    Hardware-informatie De Wi-Fi MAC- en Bluetooth-adressen bekijken.
    Software-informatie Bekijk de versie en andere informatie over het Android-platform dat de HTC Flyer gebruikt. U kunt hier ook de versie van de webbrowser vinden.
    Juridische informatie Lees juridische informatie van HTC en Google en bekijk de licenties voor de HTC Flyer.