Instellingen op de HTC Flyer

In het scherm Instellingen kunt u tabletinstellingen beheren en aanpassen.
Tik in het beginscherm op > Instellingen.
Draadloos en netwerken Draadloze verbindingen instellen, zoals Wi-Fi, gegevensverbinding en Bluetooth, vliegtuigmodus inschakelen, enzovoort.
Pen Stel opties in voor de pen als u deze gebruikt voor het HTC Flyer.
Geluid
  • Kies geluiden voor meldingen.
  • Stel het weergavevolume in.
Beeldscherm Stel weergave-instellingen in zoals automatische schermstand, helderheid, schermtime-out enzovoort.
Beveiliging Stel de schermvergrendeling in, schakel de vergrendeling voor de SIM-kaart in, en beheer de opslag van de aanmeldgegevens.
Locatie
Selecteer de bronnen die u wilt gebruiken bij het bepalen van uw locatie.
Voeding Schakel energiebesparing in om automatisch naar de modus energiebesparing te gaan als het batterijniveau naar het door u ingesteld niveau is gedaald.
Toepassingen Beheer actieve toepassingen, installeer of verwijder programma's, stel de waarschuwing in voor weinig geheugen, enzovoort.
Accounts en synchronisatie
  • Meld u aan of af bij uw sociale netwerkaccounts, Google-account en Exchange ActiveSync-account.
  • U kunt ook de synchronisatie en andere instellingen voor uw accounts beheren.
Privacy Selecteer om automatisch een back-up te maken van bepaalde instellingen (zoals Wi-Fi wachtwoorden of bladwijzers) naar Google-servers met uw Google-account zodat u ze kunt terugzetten als dat nodig is.
Aansluiten op de pc
  • Selecteer het standaard type usb-verbinding als u uw HTC Flyer met uw computer verbindt.
  • Of selecteer het keuzevakje Mij vragen om de HTC Flyer zo in te stellen dat altijd het scherm verschijnt voor het selecteren van het type USB-instelling.
Opslag
  • Controleer de beschikbare ruimte in de interne opslag en op uw geheugenkaart.
  • De inhoud in het interne geheugen of op de geheugenkaart wissen.
  • Zorg er in dit scherm voor dat u de geheugenkaart ontkoppelt voordat u hem uit het HTC Flyer verwijdert.
  • U kunt ook een harde reset uitvoeren.
Taal en invoer
  • Stel de taal en het land voor het besturingssysteem in.
  • U kunt ook opties voor het schermtoetsenbord instellen.
  • Stel de opties voor spraakinvoer in. Als u een toepassing voor tekst-naar-spraak (gesproken gegevens) hebt geïnstalleerd, kunt u deze optie gebruiken om deze in te stellen.
Toegankelijkheid Gebruik deze instellingen nadat u een toegankelijkheidstool hebt gedownload en geïnstalleerd, zoals een schermlezer die gesproken feedback geeft. U kunt toegankelijkheidsopties in- of uitschakelen.
Datum en Tijd
  • Stel de datum, tijd, tijdzone en notatie voor de datum en tijd in.
  • Selecteer uw favoriete notatie voor de tijd en datum.
Info
  • Schakel geplande controles voor updates van systeemsoftware in of uit, of controleer handmatig op updates.
  • Schakel Tell HTC in of uit. Wanneer dit is ingeschakeld, helpt u ons doordat we merken of uw HTC Flyer een technisch probleem heeft.
  • Bekijk informatie over het HTC Flyer, zoals het batterijniveau, hardware en software, enzovoort.