Gegevens versleutelen op de HTC Flyer

U kunt alle gegevens op de HTC Flyer versleutelen, zoals uw online-accounts, instellingen, gedownloade toepassingen en hun gegevens, media en andere bestanden.
Belangrijk:
  • Als u gegevens versleutelt, moet u een numerieke PIN-code of wachtwoord typen, telkens waneer u de HTC Flyerinschakelt, om dit te ontsleutelen.
  • Versleutelen is onomkeerbaar. De enige manier om terug te keren naar een niet-versleuteld tablet, is door de fabrieksinstellingen te herstellen.
  • Plan een uur of langer in voor het versleutelingsproces.
  1. De HTC Flyer voor versleuteling voorbereiden.
    • Stel een PIN-code of wachtwoord voor de schermvergrendeling in.
    • Laad de batterij op en houd de HTC Flyer aangesloten tot de versleuteling voltooid is.
  2. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  3. Tik op Beveiliging > Tablet versleutelen.
  4. Lees de informatie op het scherm zorgvuldig en tik op Tablet versleutelen. Het versleutelingsproces start.
    Waarschuwing: Onderbreek het versleutelingsproces niet, omdat dit gegevensverlies kan veroorzaken.
Versleutelen duurt een uur of langer; in die tijd herstart de HTC Flyer meerdere malen. Na afloop van de versleuteling wordt u gevraagd om uw PIN-code of wachtwoord te typen.