Andere Bluetooth-apparaten aansluiten

U kunt een toetsenbord, muis, joystick of ander invoerapparaat aansluiten op de HTC Flyer via Bluetooth en deze gebruiken zoals u dat bij een computer zou doen.
U moet de Bluetooth invoerapparaten op dezelfde manier met de HTC Flyer koppelen en verbinden als andere Bluetooth-apparaten.
Opmerking: Sommige Bluetooth-apparaten vereisen de installatie van speciale stuurprogramma's op de HTC Flyer. Games en andere toepassingen moeten ook ontworpen zijn om de speciale mogelijkheden van een invoerapparaat te ondersteunen, zoals specifieke knoppen of andere bedieningselementen, om daar volledig gebruik van te kunnen maken.