De HTC Flyer als draadloze router gebruiken

Deel uw gegevensverbinding met andere apparaten door van uw HTC Flyer een draadloze router te maken.

Controleer of de gegevensverbinding van de HTC Flyer is ingeschakeld voordat u deze als draadloze router gebruikt.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  2. Tik op Draadloos en netwerken > > Tethering en draagbare hotspot > Instellingen voor draagbare Wi-Fi hotspot.
  3. Typ de naam van een router of gebruik de naam van de standaardrouter.
  4. Kies het type Beveiliging en stel het Wachtwoord (sleutel) voor uw draadloze router in. Als u in Beveiliging Geen hebt geselecteerd, hoeft u geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de sleutel die anderen op hun apparaat moeten typen zodat ze verbinding met uw HTC Flyer kunnen maken en deze als draadloze router gebruiken.
  5. Selecteer het keuzevakje Draagbare Wi-Fi hotspot om de draadloze router in te schakelen.

De HTC Flyer is klaar om als draadloze router gebruikt te worden als u in de statusbalk ziet.