Bluetooth tethering

Efter uppdatering av program ser jag HTC Mini‍+ under Inställningar. Vad är HTC Mini‍+?

HTC Mini‍+ är en hjälpenhet för HTC-telefoner. Om du behöver göra flera saker samtidigt, till exempel surfa på nätet eller läsa e-post och ta emot samtal, kan du köpa och använda denna enhet med din HTC-telefon.

För telefonmodeller som inte har en inbyggd IR-sensor och programmet TV kan du ladda ner programmet TV och använda HTC Mini‍+ som fjärrkontroll till TV:n.

Se användarhandboken eller guider för att ta reda på hur du kan länka HTC Mini‍+ med din telefon.

0 mensen vonden dit bruikbaar