Bluetooth tethering

U kunt de internetverbinding van de HTC Flyer ook draadloos delen via Bluetooth.
Belangrijk: Controleer of uw computer Bluetooth tethering ondersteunt. Raadpleeg de bij uw computer geleverde Gebruikershandleiding voor nadere details.
  1. Koppel en verbind de HTC Flyer met de computer via Bluetooth.
  2. Stel de computer in voor het verkrijgen van de netwerkverbinding via Bluetooth. Raadpleeg de bij uw computer geleverde Gebruikershandleiding voor nadere details.
  3. Tik in het beginscherm op > Instellingen.
  4. Tik op Draadloos & netwerken > Tethering en draagbare hotspot.
  5. Selecteer Bluetooth tethering.