Uw HTC Flyer als modem gebruiken (USB-tethering)

Is voor uw computer geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de internetverbinding van de HTC Flyer om verbinding met internet te maken.
Belangrijk:
  • Om de gegevensverbinding te kunnen gebruiken, moet de SIM-kaart in de HTC Flyer steken.
  • Om de HTC Flyer als modem te gebruiken, moet u eerst HTC Sync op uw computer installeren.
  1. Controleer of de gegevensverbinding op de HTC Flyer is ingeschakeld..
  2. Sluit de HTC Flyer aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u USB-tethering en tikt u op Gereed.