Invoerinstellingen aanpassen

Går det inte att kopiera, flytta och ta bort filer, eller spara ändringar på minneskortet?

Det finns en förändring av beteende för stöd till microSD-kortet. I Android 4.4.2 (KitKat), kommer program från tredje part endast att kunna skriva till mappar på microSD-kortet som dessa program skapade eller har tagit över ägandeskap av. De kommer inte att kunna skriva till var som helst på kortet.

Google har ändrat designen från och med denna Android-version för att skydda microSD-innehåll. Program som fungerade med microSD-kort i tidigare Android-versioner såsom Jelly Bean och Ice Cream Sandwich (ICS) kanske inte fungerar som vanligt i Android 4.4.2 förrän programutvecklarna uppdaterar programmen till att följa Google KitKat-designen.

Om du upplever detta problem med dina nedladdade program, försök med följande:

• Växla till ett förinstallerat program som stöder dina filer. Använd det för att redigera och spara dina filer.
  • Logga in på en online-lagringstjänst på din HTC-telefon. Kopiera, redigera och hantera dina filer på din online-lagring.
  • För att organisera och hantera foton och videor på ditt microSD-kort, använd HTC-programmet Galleri.
  • Gå till Inställningar > Lagring och tryck på Frigör utrymme.

Tryck sedan på Musik för att välja musikfiler att ta bort. Eller tryck på Galleri för att välja foton och videor att ta bort.

0 mensen vonden dit bruikbaar