Het schermtoetsenbord gebruiken

Vad är nytt i Android 4.4.2 medHTC Sense 6-uppdatering?

Android 4.4.2 med HTC Sense 6-uppdatering introducerar stora förändringar i programmen Kamera och Galleri och innehåller avsevärda förbättringar av den övergripande användarupplevelsen.

System- och strömförbättringar

• Nytt extremt energisparläge
  • Färgteman för olika typer av program
  • Anpassningsbar visning av teckensnitt
  • Knapp för att rensa alla senaste program
Kamera och Galleri-förbättringar
  • Olika bildtagningslägen för kameran
  • Zoe-kamera läge som antingen tar en stillbild eller video tillsammans med tre sekunders bildserie, beroende på hur länge du trycker ned slutarknappen
  • Ny Bildmatchning-funktion för att visuellt hitta foton
  • Intressanta platser (POI) i kartvyn

HTC BlinkFeed förbättringar

Förbättrad utskjutbar meny, förbättrat gränssnitt för att lägga till nytt innehåll och rekommendationer på närliggande restauranger

HTC Sense TV förbättringar

Nya sportresultat i realtid, statistik och sociala medier-integration

Andra förbättringar

• Omdesignad Program-skärm för snabbare åtkomst till anpassningsalternativ
  • Förbättringar av programmet Musik med fler visuellt vackra teman
  • Ny schemafunktion för att ange specifik tid och händelse som aktiverar Stör ej-läge
  • Förbättringar i programmen E-post, Meddelanden, Kalender och Telefon

Se även: Vilka förändringar har skett i Android 4.4.2 med HTC Sense 6-uppdatering? .

0 mensen vonden dit bruikbaar