Over HTC Sync

Uw nieuwe vakantiefoto's staan op uw HTC Flyer en uw zakelijke agenda staat op uw computer. Waarom stelt u deze soorten bestanden en informatie niet op beide apparaten beschikbaar?
Met HTC Sync kunt u:
  • Uw contacten synchroniseren tussen Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacten op uw computer en de HTC Flyer.
  • Uw agenda synchroniseren tussen de agenda van Outlook of Windows op uw computer en uw HTC Flyer.
  • Uw foto's, video's, documenten, muziek en afspeellijsten overbrengen naar uw HTC Flyer zodat u er onderweg van kunt genieten.
  • Importeer op eenvoudige wijze uw eigen foto's en video van uw HTC Flyer naar uw computer.
  • Dezelfde bladwijzers opslaan voor de webbrowsers op uw computer en op uw HTC Flyer.
  • Installeer toepassingen voor mobiele telefoons van derden (niet gedownload van Android Market) vanaf uw computer.
Opmerking: De beschikbare categorieën en opties zijn afhankelijk van het apparaat dat u met de computer hebt verbonden.