Spelen en toepassingen delen

Hebt u een leuk spel of toepassing van Android Market gedownload? Deel uw favoriete spelen en toepassingen direct met uw vriendenkring.
Opmerking: Als uw vrienden verbinding willen maken met de toepassing en deze van Android Market willen downloaden, moeten ze een Android-toestel gebruiken.
  1. Tik in het beginscherm op .
  2. Tik op > Toepassingen delen. De lijst verschijnt met spelen en toepassingen die u van Android Market hebt gedownload en geïnstalleerd.
  3. Tik op een toepassing en kies hoe je deze wilt delen.
Als uw vrienden de koppeling in uw bericht of status update zien, hoeven ze alleen maar op de koppeling te tikken om rechtstreeks naar het spel of de toepassing in Android Market te gaan om deze te downloaden.