Het Weer bekijken

Gebruik de toepassing en de widget Weer om het actuele weer en de weersverwachtingen voor de volgende paar dagen te bekijken. Behalve voor de huidige locatie kunt u weersvoorspellingen ook voor andere steden wereldwijd bekijken. Uw instellingen in de toepassing Weer bepalen ook de weersinforematie die in de Klok en de Agenda worden getoond.
Belangrijk:

Om uw HTC Flyer de huidige locatie te laten detecteren en het plaatselijke weer te laten weergeven in de toepassing en widget Weer evenals in Kloken Kalender:

• U moet met internet verbonden zijn.
  • Locatiediensten moet zijn ingeschakeld. Als u deze niet hebt ingeschakeld toen u de HTC Flyer voor het eerst instelde, kunt u dat nu doen in Instellingen > Locaties.
  1. Tik in het beginscherm op > Weer.

U ziet het huidige weer en de weersinformatie zoals de temperatuur, de tijd van de zonsondergang enzovoort. U kunt plaatselijke weervoorspellingen voor de huidige dag en de komende dagen bekijken.

2. Tijdens het bekijken van weervoorspellingen kunt u:
    • Schuif met uw vinger omhoog of omlaag over de lijst met steden en tik op een stad om de weervoorspelling daarvan te bekijken.
    • Tik op om de weersinformatie te updaten.
    • Tik op voor een animatie op het volledige scherm van het huidige weer en de weersinformatie.

Een stad toevoegen aan het scherm Weer

Voeg meer steden toe aan het scherm Weer zodat u direct de weersverwachtingen voor deze steden kunt bekijken. Naast de huidige locatie kan het scherm Weer maximaal 15 steden weergeven.
  1. Tik in het scherm Weer op .
  2. Voer de locatie in die u wilt toevoegen. Tijdens het typen wordt de lijst gefilterd om de mogelijke locaties te tonen aan de hand van de getypte letters.
  3. Tik op de gewenste stad om deze te selecteren.

De volgorde van de steden veranderen

1. Tik in het scherm Weer op > Bewerken.
  2. Houd ingedrukt aan het einde van het item dat u wilt verplaatsen. Als de rij is gemarkeerd, sleept u deze naar de nieuwe positie en laat u los.
  3. Tik op Gereed.

Steden van het scherm Weer verwijderen

1. Tik in het scherm Weer op > Bewerken.
  2. Voer de steden in die u wilt verwijderen en tik op Gereed.

Opties voor Weer wijzigen

1. Tik in het scherm Weer op > Instellingen.
  2. U kunt de volgende instellingen voor het weer wijzigen:
    Bijwerken tijdens het openen Selecteer dit keuzevakje om de weervoorspellingen telkens bij het openen van de toepassing Weer bij te werken.
    Geplande synchronisatie Klik in dit keuzevakje om de weersvoorspelling automatisch te downloaden.
    Updateschema Stel een schema in voor automatische updates.
    Temperatuurschaal Kies of de temperatuur in Celsius of Fahrenheit moet worden weergegeven.
    Geluidseffecten Kies of u geluidseffecten wilt weergeven die aan de weersomstandigheden zijn aangepast.

Over de widget Weer

Gebruik de widget Weer om direct de weersverwachtingen voor de huidige locatie en voor andere steden te bekijken zonder dat u de toepassing Weer moet openen. De widget Weer bevat verschillende weergaven en stijlen.

U kunt de widget op het startscherm plaatsen als dat nog niet is gebeurd.