Instellingen controleren of wijzigen

Tik in de toepassing Kijken op > Instellingen.
Account
  • Wijzig uw accountinstellingen.
  • Selecteer of wis Widget bijwerken tijdens het openen, afhankelijk of u wilt dat de toepassing Kijken automatisch vernieuwt.
  • Als u naar een ander gebied gaat, tikt u op Winkelregio opnieuw controleren om de locatie opnieuw te detecteren en de winkelregio te bepalen waar u video's kunt huren of kopen.
Mijn aankopen Controleer uw aankoopgeschiedenis.
Betalingsmethodes Bewerk of wis uw creditcardgegevens.
Apparaatbeheer

Wanneer u video's downloadt uit de videowinkel, wordt uw HTC-apparaat automatisch toegevoegd aan uw account op HTC Watch. Als u meer dan één HTC-apparaat met toegang tot HTC Watch bezit, kunt u op maximaal vijf apparaten video's downloaden en bekijken.

Tik op Apparaat verwijderen als u een HTC-apparaat van uw account wilt loskoppelen en verwijderen.