Foto's en video's via Bluetooth sturen

U kunt meerdere foto's, video's of beide selecteren en ze via Bluetooth naar een apparaat of uw computer sturen.

1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Bluetooth.
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
In de volgende paar stappen wordt u gevraagd om Bluetooth op uw HTC Flyer in te schakelen en verbinding te maken met het ontvangende Bluetooth-apparaat zodat de bestanden kunnen worden verzonden.