Browseropties instellen

Pas de webbrowser aan uw manier van browsen aan. Stel de weergave, privacy en beveiligingsopties in als u met de webbrowser werkt.
Tik in het beginscherm op > Instellingen

De startpagina instellen

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen
  2. Tik op Algemeen > Startpagina instellen.
  3. Selecteer of typ de startpagina die u wilt gebruiken en tik op OK.

Uw bladwijzers synchroniseren met Google Chrome

U kunt bladwijzers van Google Chrome op zowel uw computer als uw HTC Flyer synchroniseren.
Belangrijk: Zorg er voor dat u bent aangemeld bij uw Google Account telkens wanneer u bladwijzers van Google Chrome op uw computer opslaat. Als u meerdere Google Accounts op het HTC Flyer hebt, moet u dezelfde account kiezen die u op uw computer gebruikt.
  1. Tik in het browserscherm op > Instellingen
  2. Tik op Algemeen > Sync with Google Chrome (Met Google Chrome synchroniseren).
  3. Volg de instructies op het scherm op.

Kiezen wanneer u Adobe Flits-materiaal wilt weergeven

Kies welk Adobe Flits-materiaal u op een webpagina wilt bekijken en wanneer u het wilt bekijken.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen
  2. Tik op Geavanceerd > Enable plug-ins (Insteekmodules inschakelen) > Op aanvraag.

Nadat u Op aanvraag hebt geselecteerd, kunt u het Adobe Flits-materiaal bekijke door op op de webpagina te tikken.