De HTC Flyer met een computer verbinden

Als u uw HTC Flyer via de USB-kabel op een computer aansluit, verschijnt het venster Kies een verbindingstype waarin u wordt gevraagd het type USB-verbinding te kiezen:
Maak een keuze uit de volgende opties en tik op Gereed:
Alleen laden Kies deze optie als u alleen de batterij wilt laden terwijl de HTC Flyer met de computer verbonden is.
Diskdrive Selecteer deze modus als u bestanden wilt kopiëren tussen de tabletopslag van de HTC Flyer of de geheugenkaart (mits geplaatst) en uw computer.

Als de modus Diskdrive wordt ingeschakeld terwijl de HTC Flyer met de computer is verbonden, kunt u geen toepassingen op de HTC Flyer gebruiken om het tabletgeheugen of de geheugenkaart (indien geplaatst) te bereiken.

HTC Sync Als u HTC Sync op uw computer hebt geïnstalleerd, selecteert u deze optie om contacten, de agenda en andere informatie tussen uw computer en de HTC Flyer te synchroniseren.
USB-tethering Als uw computer niet met internet is verbonden, kunt u deze modus selecteren om de internetverbinding van uw HTC Flyer met uw computer te delen.
Media synchroniseren Selecteer deze optie om muziek, video's, afbeeldingen en andere ondersteunde bestanden te synchroniseren tussen de HTC Flyer en een multimedia-toepaasing op de computer die het Media Transfer Protocol (MTP) ondersteunt, zoals een recente versie van Windows Media Player.
Internet doorgifte Als u geen gegevensplan hebt of u hebt geen toegang tot een Wi-Fi-netwerk, kunt u deze modus kiezen om de gedeelde internetverbinding van uw computer voor uw HTC Flyer te gebruiken.