Manieren om contacten op de HTC Flyer te plaatsen

Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen op uw HTC Flyer. U kunt uw HTC Flyer met contacten synchroniseren vanuit uw Google-account, computer, Facebook, enzovoort.
Gmail Google-contacten worden naar uw HTC Flyer geïmporteerd nadat u zich bij uw Google-account hebt aangemeld. U kunt op uw HTC Flyer ook rechtstreeks nieuwe Google-contacten toevoegen.
Facebook Meld u aan bij uw Facebook-account via Facebook voor HTC Sense om de contactgegevens van uw Facebook-vrienden te importeren.
Tabletcontacten Maak en bewaar contacten rechtstreeks op de HTC Flyer.
SIM-kaart Kopieer alle contacten van de SIM-kaart naar de HTC Flyer.
HTC Sync Synchroniseer de contacten van de oude telefoon met uw computer en gebruik vervolgens HTC Sync om de HTC Flyer met de contacten van Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacten op de computer te synchroniseren.
Microsoft Exchange ActiveSync Uw HTC Flyer synchroniseert de contacten van uw werk van de Microsoft Exchange ActiveSync Server op uw werkplek.
Overdragen Gebruik de toepassing Overdragen om uw contacten en andere ondersteunde gegevenstypen van de oude telefoon over te zetten naar de HTC Flyer.