Uw HTC EVO 3D als modem gebruiken (USB-tethering)

Is voor uw computer geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de internetverbinding van de HTC EVO 3D om verbinding met internet te maken.
Belangrijk:
  • Om de HTC EVO 3D als modem te gebruiken, moet u HTC Sync eerst op uw computer installeren.
  • U moet een goedgekeurd gegevensplan van uw mobiele aanbieder voor uw account gebruiken om deze dienst te gebruiken.
  1. Controleer of de gegevensverbinding op de HTC EVO 3D is ingeschakeld.
  2. Sluit de HTC EVO 3D aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u USB-tethering en tikt u op Gereed.