Kaarten downloaden of diensten kopen
Instellingen & Services

Kaarten downloaden of diensten kopen

U kunt gratis kaarten downloaden of premium-diensten kopen zoals navigatie, flitspaal, en nauwkeurige gesproken aanwijzingen.
  1. Klik in het apparaatvenster op Locations en klik op de knop Aan.
  2. Klik op Meer kaarten en licenties ophalen.
  3. Klik in het venster Navigatiewinkel op het type inhoud dat u wilt downloaden en selecteer een land.
  4. Kies onder Extra functies een of meer navigatieproducten om te downloaden of kopen.
    Tip: Als u navigatieproducten koopt, moet u ook rekening houden met de duur van de licentie voor het gebruik van het gedownloade materiaal.
  5. Klik op .
  6. Klik op Winkelwagen om de geselecteerde items en het totaalbedrag van de aankoop te bekijken.
  7. Klik op Afrekenen.
  8. Als u navigatieproducten hebt gekocht waarvoor u moet betalen, typt u uw e-mailadres en factuurgegevens en klikt u op Aankoop bekijken.
  9. Klik op Bevestigen en downloaden als alles correct is.
Nadat u artikelen hebt gedownload, kunt u ze vinden in de categorie Locations van het apparaatvenster. Selecteer de te synchroniseren items en klik op Nu synchroniseren.

*Voer hier commentaar in ...
htc-evo-3d