HTC Sync instellen zodat het uw HTC EVO 3D herkent

1. Sluit de HTC EVO 3D op uw computer aan met de meegeleverde USB kabel.
  2. Als de HTC EVO 3D u vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tikt u op HTC Sync en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync tot het uw HTC EVO 3D herkent.
  3. Voer in het scherm Apparaat instellen een naam in voor de HTC EVO 3D.
  4. Tik op Opslaan.
Tip: Als u later de naam van de HTC EVO 3D wilt wijzigen, klikt u op Overzicht > Apparaat instellen.