Over HTC Sync

Met HTC Sync kunt u de volgende gegevens synchroniseren tussen uw computer en de HTC EVO 3D:
  • Uw opgeslagen contacten in Microsoft Outlook, Outlook Express, of Windows Contacten
  • Afspraken en gebeurtenissen in Outlook of Windows Agenda
  • Foto's, video's, muziek en afspeellijsten
  • Webpagina's met bladwijzers
  • Documenten en e-mailbijlagen
  • Gedownloade kaarten en handige aanvullende diensten voor de toepassing Locations op de HTC EVO 3D

U moet deze soorten gegevens handmatig in- of uitschakelen om het synchroniseren te starten of stoppen.

HTC Sync installeren

Belangrijk:
  • Voor HTC Sync heb je USB 2.0 op je computer nodig om verbinding met de HTC EVO 3D te maken en te synchroniseren.
  • Sluit eerst alle actieve programma's en tijdelijk ook je antivirusprogramma voordat je HTC Sync installeert.
  • Controleer en kopieer het installatieprogramma voor HTC Sync van de geheugenkaart (indien beschikbaar) en installeer het op de computer.
  • Download de HTC Sync software voor de HTC EVO 3D van onze support website (www.htc.com/support/) en installeer het op je computer.
Regelmatig zijn updates voor HTC Sync beschikbaar. Klik in HTC Sync op het pijltje naast Help en klik op Op updates controleren.