Het Weer bekijken

Gebruik de toepassing en de widget Weer om het actuele weer en de weersverwachtingen voor de volgende paar dagen te bekijken. Behalve voor de huidige locatie kunt u weersvoorspellingen ook voor andere steden wereldwijd bekijken.
  1. Tik in het beginscherm op > Weer.
  2. Met uw vinger omhoog of omlaag vegen over het scherm om het weer in andere steden te bekijken.
  3. Tik op om de huidige weersinformatie te bekijken zoals de temperatuur, het tijdstip van zonsondergang enzovoort.
  4. Tijdens het bekijken van weervoorspellingen kunt u:
    • Met uw vinger omhoog of omlaag vegen over het scherm om het weer in andere steden te bekijken.
    • Tik op om de weersinformatie te updaten.
Uw instellingen in de toepassing Weer bepalen ook de weersinformatie die in de Klok en de Agenda worden getoond.

Een stad toevoegen aan het scherm Weer

Voeg meer steden toe aan het scherm Weer zodat u direct de weersverwachtingen voor deze steden kunt bekijken. Naast de huidige locatie kan het scherm Weer maximaal 15 steden weergeven.
  1. Tik in het scherm Weer op . Of druk op en vervolgens op Toevoegen.
  2. Voer de locatie in die u wilt toevoegen.
  3. Tik op de gewenste stad.

De volgorde van steden in het scherm Weer wijzigen

1. Druk in het scherm Weer op en tik op Bewerken.
  2. Houd ingedrukt aan het eind van het onderdeel dat u wilt verplaatsen en sleep het naar de nieuwe positie.
  3. Tik op Gereed.

Steden van het scherm Weer verwijderen

1. Druk in het scherm Weer op en tik op Bewerken.
  2. Selecteer de steden die u wilt verwijderen en tik op Gereed.