Media in je thuisnetwerk delen

In je thuisnetwerk kun je eenvoudig foto's, video's en muziek met een grote vriendenkring delen. Sluit de telefoon aan op het netwerk en toon de foto's en video's op een grote tv, of stream je favoriete muziek naar een hi-fi-systeem - alles via DLNA. Bezoek www.dlna.org als je meer wilt weten over DLNA.
Belangrijk: Voordat je media in je thuisnetwerk deelt:
  • Verbind je telefoon via Wi-Fi met het netwerk.
  • Sluit de tv of het audiosysteem aan op het netwerk. Zie de handleiding van je tv of audiosysteem als je wilt weten hoe je dat moet doen.
  1. Open de toepassing Galerie of Muziek.
  2. Zoek de media verhaal op die je wilt delen en tik er op.
  3. Tik tijdens het bekijken van de foto of het afspelen van de video op het scherm om de afspeelknoppen te openen, en tik op . Of druk tijdens het luisteren naar muziek op en tik op Uitvoer.
  4. Kies het apparaat in je netwerk waar je de media wilt afspelen.
  5. Eenmaal verbonden met het andere apparaat tik je op de bedieningselementen op het scherm om het afspelen te bedienen, het volume aan te passen, enzovoort.
  6. Tik op als je geen media meer wilt delen en de verbinding met het andere apparaat wilt verbreken.
Tip: Tijdens het afspelen van media op een ander apparaat druk je op drukken en andere zaken op je HTC EVO 3D doen.