Aan de slag met de camera
APPS EN OPTIES

Aan de slag met de camera

Of u nu voor uw werk of voor uw plezier reist, geniet van het maken van foto's en het vastleggen van video's van uw reis en ontmoetingen met de HTC EVO 3D.
Tik om de camera te openen op in het beginscherm en vervolgens op Camera. Of druk op de knop CAMERA.

In het zoeker-scherm vindt u de volgende bedieningselementen en indicatoren:

• De auto focus indicator geeft aan waarop in het beeld wordt scherpgesteld.
  • De indicator voor Schuddetectie verschijnt als u foto's maakt bij weinig licht.
  • Gebruik de bedieningselementen op het scherm om tussen de foto- en videostand te wisselen, effecten toe te voegen, op uw onderwerp in of uit te zoomen, enzovoort.

*Voer hier commentaar in ...
htc-evo-3d
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-camera-basics