De achtergrond wijzigen

Kies uw favoriete foto als achtergrond voor het beginscherm. Maak een keuze uit de beschikbare achtergronden of gebruik een foto die u met de camera hebt gemaakt.
  1. Houd een lege ruimte op het beginscherm ingedrukt om het scherm Aanpassen te openen.
  2. Tik op het tabblad Scherm op Achtergrond.
  3. Tik op een van de volgende onderdelen:
    Galerij Kies een bestaande foto en snijd deze bij.
    HTC-achtergronden Selecteer een voorgeïnstalleerde achtergrond en tik op Voorbeeld.
    Bewegende achtergronden Selecteer een voorgeïnstalleerde geanimeerde achtergrond en tik op Voorbeeld. Als de gekozen geanimeerde achtergrond kan worden aangepast, tikt u op Instellingen.
  4. Tik op Opslaan of op Toepassen.