Bestanden naar en vanaf de geheugenkaart kopiëren

U kunt uw muziek, foto's en andere bestanden naar de geheugenkaart kopiëren.
  1. Sluit de HTC EVO 3D aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Als het dialoogvenster Kies een verbindingstype verschijnt, selecteert u Diskdrive en tikt u op Gereed. Uw computer herkent de geheugenkaart als een verwisselbare schijf.
  3. Ga naar deze verwisselbare schijf toe en open hem.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Kopieer de bestanden vanaf de computer naar de basismap op de geheugenkaart van de telefoon.
    • Kopieer de bestanden van de geheugenkaart naar een map op uw computer.
  5. Na het kopiëren ontkoppelt u de verwisselbare schijf (dus de aangesloten HTC EVO 3D) zoals gewenst door het besturingssysteem van uw computer om de HTC EVO 3D veilig te kunnen verwijderen.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Maak de HTC EVO 3D los van de computer.
    • Als u wilt dat de HTC EVO 3D verbonden blijft met de computer maar dat deze ook toegang heeft tot de geheugenkaart, opent u het meldingenscherm waarin u op Diskdrive tikt, u selecteert een andere optie dan Diskdrive en u klikt op Gereed.