Slaapstand
AAN DE SLAG

Slaapstand

De Slaapstand spaart de batterij door de HTC EVO 3D in een lagere energiestand te plaatsen terwijl het scherm wordt uitgeschakeld. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC EVO 3D in uw tas zit. U kunt nog steeds berichten en oproepen ontvangen, en gemiste oproepen en berichten verschijnen op het vergrendelscherm.
Tip: Om te voorkomen dat gemiste oproepen of gesprekken op het vergrendelscherm verschijnen, drukt u op en tikt u op Instellingen > Privacy.

Naar de slaapmodus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Slaapstand te gaan. Je HTC EVO 3D gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Uit de slaapstand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-knop om je HTC EVO 3D handmatig te wekken. Je moet het scherm ontgrendelen.
Opmerking: Je HTC EVO 3D ontwaakt automatisch zodra iemand je belt.

Het scherm ontgrendelen

Versleep de ring omhoog om het scherm te ontgrendelen.
Opmerking: Als je een schermontgrendelpatroon, pincode of wachtwoord hebt ingesteld wordt gevraagd het patroon op het scherm te tekenen of de pincode of het wachtwoord in te voeren voordat het wordt ontgrendeld.
Als je een herinnering of een alarm hebt ingesteld kun je of naar de ring slepen om de herinnering of het alarm te laten sluimeren of afsluiten.

Een toepassing vanuit het vergrendelscherm openen

Sleep op het vergrendelscherm een toepassing naar de ring omlaag om het scherm te ontgrendelen en direct naar die toepassing te gaan.
Tip: De snelkoppelingen op het vergrendelscherm zijn dezelfde toepassingen als degene in de startbalk op het beginscherm. Om de snelkoppelingen op het vergrendelscherm te veranderen, moet je de apps in de startbalk vervangen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-evo-3d
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-power-sleep_mode