Gegevens coderen op de HTC EVO 3D

Je kunt gegevens coderen op de telefoon zoals je online accounts, instellingen. muziekbestanden en andere media. Na de codering moet je pincode voor de schermvergrendeling of het wachtwoord invoeren om je telefoon in te schakelen en de gegevens te openen.
Belangrijk:
  • Stel een pincode voor schermvergrendeling of wachtwoord in voordat je de gegevens codeert.
  • Laad de batterij volledig en houd de HTC EVO 3D verbonden met de voedingsadapter tijdens het coderen. Het coderen duurt ongeveer een uur.
  • Je kunt coderen niet ongedaan maken. Als je terug wilt keren naar een ongecodeerde telefoon, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Opslagruimte.
  3. Selecteer het type opslag dat je wilt coderen.
  4. Tik op Coderen.
  5. Voer de pincode of het wachtwoord voor het vergrendelscherm in.
  6. Tik op Doorgaan.
  7. Tik nogmaals op Coderen.
De codering start en de voortgang wordt weergegeven. De telefoon kan een paar maal herstarten.
Als het coderingsproces voltooid is, voer je de pincode of het wachtwoord in.