Contacten synchroniseren

Synchroniseer contacten op de HTC EVO 3D met Outlook (Outlook XP, Outlook 2003, Outlook 2007, of Outlook 2010), Outlook Express, of Windows Contacten.
  1. Klik in het apparaatvenster op Contacten en klik op de knop Aan.
  2. Selecteer de toepassing waarmee u uw contacten wilt synchroniseren.
  3. Klik op Optie om een account-map te kiezen die u wilt synchroniseren.
  4. Selecteer als conflicterende informatie wordt gevonden op de HTC EVO 3D en op de computer welke informatie u wilt bewaren.
  5. Klik op Nu synchroniseren.
HTC Sync onthoudt uw synchronisatieinstellingen de volgende keer dat u verbinding maakt met de HTC EVO 3D.
Opmerking: Alleen de op de HTC EVO 3D gesynchroniseerde contactvelden worden gesynchroniseerd.