Foto's en video's synchroniseren

Belangrijk: U kunt foto's en video's met de volgende indelingen synchroniseren:
  • Foto's: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Video's: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. Klik in het apparaatvenster op Galerij en klik op de knop Aan.
  2. Selecteer Met het apparaat gemaakte foto's naar de pc kopiëren om automatisch de foto's van uw camera naar de computer te kopiëren.
  3. Selecteer Foto's en video's op de pc synchroniseren uit en klik op Toevoegen.
  4. Selecteer de map die uw multimediabestanden bevat en klik op OK. Alle aan deze map toegevoegde ondersteunde foto- en videobestanden worden tijdens de synchronisatie naar de HTC EVO 3D gekopieerd.
  5. Klik op Nu synchroniseren.
HTC Sync onthoudt uw synchronisatieinstellingen de volgende keer dat u verbinding maakt met de HTC EVO 3D.