Uw telefoon als modem gebruiken (tethering)

Ga met uw computer op elk gewenst moment online met de gegevensverbinding van uw telefoon. Zie voor informatie over het instellen en gebruiken van de gegevensverbinding Gegevensverbinding.

• U moet HTC Sync installeren voordat u de telefoon als modem kunt gebruiken. Zie HTC Sync voor details.
  • De telefoon moet een SIM-kaart bevatten.
  1. Controleer of de gegevensverbinding van uw telefoon is ingeschakeld. Zie Gegevensverbinding als u wilt weten hoe u de gegevensverbinding van de telefoon inschakelt.
  2. Sluit de telefoon aan op uw computer met de USB-kabel.
  3. Als het scherm Verbinden met pc verschijnt, kiest u Gedeeld Internet en tikt daarna op Gereed.
Opmerking: Als u de telefoon als modem gebruikt, is de USB-massaopslag uitgeschakeld en kunt u HTC Sync evenmin gebruiken.