Gesynchroniseerde gegevens herstellen

In de volgende gevallen kan het repareren van gesynchroniseerde contacten en/of kalendergegevens handig zijn:

• Om er voor te zorgen dat alle gegevens zijn gesynchroniseerd tussen uw telefoon en de computer na een mislukte of afgebroken synchronisatie.
  • Als u alle contacten en/of agenda-items van uw computer naar uw telefoon of omgekeerd wilt terugzetten.
  1. Sluit de telefoon aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Controleer op uw computer of het pictogram voor HTC Sync rechtsonder in het scherm groen is. Dat houdt in dat uw telefoon met HTC Sync is verbonden.
  3. Dubbelklik op het groene pictogram van HTC Sync op uw computer om HTC Sync te openen.
  4. Klik in het dialoogvenster HTC Sync op Sync Manager.
  5. Klik in het dialoogvenster Sync Manager op Herstellen.
  6. Kies in het dialoogvenster Herstellen of u de gegevens op uw telefoon of op uw computer wilt overschrijven.
  7. Klik op Synchronisatie starten.